Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili aday adayı Nilüfer Ünüvar, 3 Nisan'da yapılacak olan önseçim öncesinde ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nü ziyaret eden CHP'li Nilüfer Ünüvar, örgüt üyelerinin desteğine çok sevindiğini belirtti. Kuşadası CHP İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ve Kadın Kolları Başkanı Nimet Dede'nin de yer aldığı toplantıya çok sayıda CHP'li katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, "Önseçim yapılacak olması CHP'nin ne kadar demokratik bir anlayışa sahip olduğunu göstermektedir. Aday adaylarımızın hepsi de bizler için çok kıymetli. Zorlu bir yarış onları bekliyor. CHP Aydın'da 4 milletvekili çıkartacaktır buna inanıyoruz. Böylesine zorlu bir sürçte çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Nilüfer Ünüvar hanımefendiye de başarılar diliyorum" dedi.

CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nde bayanların da büyük ilgisi sonrasında konuşan CHP'li Ünüvar, "Böylesine işini ciddiye alan bir örgütü karşımda gördüğüme çok sevindim" dedi.

CHP Aydın Milletvekili aday adayı Ünüvar, "Kadınların siyasette rol üstlenmesinin önemli olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle de siyasette aktif çalışmalar içindeyim. İki dönem üst üste İl Kadın Kolları Başkanlığı yaptım. Partimi seviyorum, siyaseti seviyorum. Ülkemiz için önemli misyon üstlenen CHP'den aday oldum. Oy verirken tabandan gelenlere destek çıkılması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Ünüvar ayrıca, "Kararlı olalım. Örgüte emek verenlerin desteklenmesi gerekiyor. Çünkü çok önemli. Vekillik demek çantayı alıp Meclis'te oturmak, havaalanında yolculuk yapmak demek değil. Kariyerinde vekillik yaptı desinler diye bu yola çıkmak doğru değil" ifadelerine yer verdi.

Milletvekilliğinin zenginlik aracı olarak görülmemesi gerektiğini dile getiren Nilüfer Ünüvar, partililere "Ben hem anneyim hem de esnafım. Tabandan gelen biri olarak bugün karşınızdayım. Sizler gibiyim, sorunları biliyorum. Önseçimde de oylarınıza talibim" diye hitap etti.

Ünüvar, önseçimde isminin 14. sırada yer aldığını da partililere hatırlatarak, bilgiler verdi.