Erkekler tamirat aletlerini severler, bazıları bu işi beceremese bile... İyi kötü hepsinin evinde tonavida, çekiç bulunur. Hatta bazıları biraz daha profesyonel aletlere sahiptir; matkap, motorlu tornavida, testere gibi.
 
Lüks tüketim pazarı şimdi de yetişkin erkeklerin oyuncakları olan tamir aletlerine el atmış durumda. Her şeyin pahalısını ve göz alıcı olanını terich edenler için Swarosvki taşlı motorlu tonavida üretildi. Üstündeki pırıltılarla çok da şöven görünmeyen bu cihazı kadınlar bile kullanmak isteyebilir (bkz. en alttaki resim). Bosch neden, niçin böyle bir tornavida üretmiş bilemeyiz ama kablosuz, ve şarjlı olma özelliği ile oldukça pratik olduğu bir gerçek.
 
Dünyanın en çok satılan tamir aletlerinden biri olan Bosch'un IXO modeli 2003'ten bu yana 10 milyon satış gerçekleştirmiş. Başarılı ürününe farklı bir yorum katmak isteyen marka sınırlı sayıda kristalli özel modelden üretti. Sadece 2000 tane üretilen kristal taşlı modelin 470 dolarlık fiyatıyla kaç tane satacağını çok merak ediyorum.