Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Adatıp Sakarya BŞB'yi 138-62 mağlup etti. Fenerbahçe'nin genç basketbolcusu Egehan Arna, Adatıp Sakarya BŞB Basketbol karşısında 51 sayı kaydetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Öncelikle Sakarya'nın bu pozisyona gelmiş olması ve sadece genç oyuncularla oynamış olmasından dolayı çok üzgünüm. Maçtan önce de koça bunu söyledim. Çünkü kendisi çok ciddi bir insan ve her zaman çok ciddi çalışıyor. Aynı zamanda genç oyuncuları tebrik ederim, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Sakarya'nın bundan sonra aynı pozisyona gelmemesini diliyorum. Karşılaşma için bunlar dışında pek bir şey söylememe ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Sadece kendimize ve rakibimize saygı duyarak ciddi bir maç daha oynamaya çalıştık. Taraftarlarımıza da göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim." dedi.

Egehan Arna: Bizim açımızdan güzel bir gün oldu

Kaydettiği 51 sayı ve 14 ribauntla kariyer rekoru kıran Egehan Arna ise, "Bizim için her şeyden önemlisi Final Four öncesi normal sezonun son maçını sağlıklı bir şekilde bitirebilmekti. Güzel basketbol oynadık. Bizim açımızdan güzel bir gün oldu. Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'a bir parantez açmak istiyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde durumlar daha düzelir ve böyle güzel basketbol şehri tekrar basketbolda hak ettiği yerde, en üst ligde olur. Önümüzdeki hafta bizim için çok önemli. İnşallah hedefimiz olan kupayı kazanıp İstanbul'a dönmek istiyoruz." diye konuştu.