YUNANİSTAN
FOS: Galatasaray"dan şamar. İki takım arasındaki şüphe duyulamayacak kalite farkı gözler önüne serildi. Grubun favorisi olan Türk ekibi, Atina"dan rüzgar gibi geçti. Panathinaikos için trajik geceydi.
DERBY: Yazık. Yeşil Yoncalar Galatasaray"a teslim olarak, Avrupa"da çok çalışarak büyük puntolar ile yazdıkları isimlerine de gölge düşürdü. Takımın DNA"sında bozulma var.
PROTAHLİTİS: Galatasaray"dan şaka gibi 3 gol. Panathinaikos, ancak ağlarında gördüğü 2. golden sonra uyanabildi.
PRASİNİ: Komik. Savunmada komik hatalar yapan Panathinaikos vizyonsuz, plansız ve stratejiden mahrum bir takım. Yenen üç gol de çok ucuzdu.
FİLATHLOS: Göz yaşartıcı savunma ve Ten Cate"in aptallıkları. Elano sabada samba yaptı. Yenen goller çok basitti. OAKA Stadı, bu yönüyle çocuk bahçesini andırıyordu.
SPROTDAY: Pusulasız Panathinaikos. Bir değil yüzbir hata yaptılar. Galatasaray, bu hatalardan dolayı elit oyuncularıyla efelendi.
GOL NEWS: Şamar ligi. Panathinaikos, çok sayıda kişisel yanlış ve trajik orta saha görüntüsü ile kalite bakımından üstün olan Galatasaray"a boyun eğdi.
ETHNOS: Galatasaray parti yaptı. Yeşil Yoncalar, bir Avrupa karşılaşmasında daha, başı sonu olmayan bir oyun sergiledi.
ELEFTEROTİPİYA: Yine iyi. Trajik bir görüntü sergileyen Panathinaikos, daha farklı bir skorla yenilmekten kurtuldu.

HOLLANDA
Vİ DERGİSİ: Rijkaard, Ten Cate"nin kulağını çekti; Haberde Hollandalı çalıştırıcının eski yardımcısına yine bir ders verdiği Galatasaray"ın, Yunan rakibinin beceriksizliğiyle birlikte bir anda 3-0 galip duruma geçtiği belirtildi.
TELEGRAAF: Rijkaard, Ten Cate"ye şans tanımadı; Haberde Galatasaray"ın oyunu evsahibi karşısında domine ettiğini, ard arda gelen gollerle ise Yunan temsilcisinin aciz duruma düştüğünü ve bu yüzden de seyircisi tarafından ıslıklandığı ifade edildi.
ALGEMEEN DAGBLAD: Rijkaard yine patron; Haberde Hollandalı teknik adamın maç sonunda tebrik edilen taraf olduğu, zira Galatasaray"ın Atina"da rakibine büyük bir üstünlük kurduğu belirtildi. Türkiye Ligi"nde henüz kaybetmeyen Galatasaray"ın Ten Cate"nin öğrencileri karşısında 1 saatte işi bitirdiği ifade edildi.

BREZİLYA
GLOBO ESPORTE: Sarı-Kırmızılılar"ın yıldız futbolcusu Elano"nun 2 gol ve 1 asist yapmasına dikkat çeken site, “Elano Galatasaray"ın zaferinde parladı” başlığını kullanarak, “Yıldız futbolcu, grubun ilk maçında Galatasaray adına atılan gollere imzasını attı. Elano, karşılaşmanın yıldızıydı” yorumunu yaptı.