Galatasaray"a transfer olarak Beşiktaş ile bağlarını koparan, fakat alacakları nedeniyle henüz siyah-beyazlılardan uzaklaşamayan Gökhan Zan ile Kartal arasında sürtüşme yaşanıyor.
Beşiktaş"tan 583 bin 350 lira alacağı olduğunu iddia ederek, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu"na başvuruda bulunan sarı-kırmızılı oyuncuya yönetimin 260 bin TL civarında para vermeyi kabul ettiği öğrenildi. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, “Gökhan zannederim Türkiye Kupası"ndaki maç başı paralarını da katıyor. Yapılan sözleşmede böyle bir madde yok. Evet Gökhan Zan"ın bizden alacağı var ama bu onun iddia ettiği rakam değil. Biz eski futbolcularımıza alacakları olan her meblağı sözleşmede yazıldığı gibi kuruşu kuruşuna ödüyoruz. Eski oyuncularımıza olan ödemelerin büyük çoğunluğunu bitirdik. Gökhan Zan"ın da parası ödenecektir. Ancak onun iddia ettiği kadar değil” ifadelerini kullandı.

Sözleşmede yer almıyor iddiası
Beşiktaş Yönetimi'nin, takımdan ayrıldığı için Gökhan Zan"ın şampiyonluk ve kupa primini ödemeyeceği öğrenildi. Siyah-beyazlıların buna gerekçe olarak primin sözleşmede yer almamasını gösteriyor.