Aydın Şehir içi Taşıma Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın yaşadıkları tüm ekonomik zorluklara rağmen fiyat tarifelerinde artışa gitmemek için direndiklerini belirtti.
Ekonomik sıkıntılarına rağmen zam yapmama konusunda dayanabildikleri yere kadar vatandaş için fedakarlık edeceklerini ifade eden Okan Yalçın “Her şey mazot fiyatlarındaki anormal artışların olmamasına bağlı. Sürekli olarak mazot fiyatlarını takip ediyoruz. Kısa dönemde zam yapma gibi bir düşüncemiz yok ama mazot fiyatı 3-3,5 YTL"ye dayanırsa ne yaparız bilemiyorum. Yaz mevsimi sebebi ile Aydın şu an boşalmış durumda araçlarımız yarı yarıya boş çalışıyor. Ama biz sabah 6:00 ile gece 24:00 arası boşta olsa seferlerimize düzenli olarak devam ediyoruz” dedi.
2008 yılı başında yapılan zam uygulamasının ardından özellikle Tüketici Hakları Derneği Aydın Şubesi Başkanı Ümit Kutbay tarafından yoğun bir şekilde eleştirildiklerini hatırlatan Aydın Şehir içi Taşıma Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın “Sayın Ümit Kutbay"ın bizimde tüketici olduğumuzu hatırlamasını isterim. Mazota yüzde 30 zam gelirken Ümit bey çıkıp bizimde haklarımızı korumalıydı. Bizde bu toplumun bir parçasıyız ve bütün gelişmelerden olumlu yada olumsuz bütün toplum gibi etkileniyoruz. Ricamız Ümit bey"in bizimde tüketici olduğumuz gerçeğini unutmayıp gereğinde bizim beraberde hareket etmesidir” diye konuştu.