30 AĞUSTOS VE BELEDİYE BAŞKANLARININ GÖREVDEN ALINMASI

Değerli okuyucularım ayağımın tozu ile Aydın şehrini dolaşmaya başladım, şehir halkı AK PARTİ iktidarına inanılmaz bir şekilde kırgın ve kızgın.

 

   Aydın Şehri Kurtuluş harbinin simgesel şehirlerinden biridir. YUNAN MEZALİMİNİ en çok yaşamış yakılmış yıkılmış şehir yer yer tarumar edilmiştir.

 

    Aydın Halkı YUNANLI’dan çektiği eziyetleri hiçbir zaman unutmaz.

 

Bunu unutulmaz yapan 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutlar.

 

 7 Eylül Aydın Kurtuluşu, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu Aydınlı ve İzmirli için çok önemli mana ifade eder.

   

   30 Ağustos Zafer Bayramı geçmiş yıllarda Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı fener alayları düzenler ellerimizde Türk Bayrakları ile Adnan Menderes Bulvarında Büyük coşkuyla kutlanırdı.

Atatürk’ün efelerimizin şehitlerimizin ruhları şad olur Aydın halkı geçmişi hatırlardı.

Peki, bu sene ne oldu,

İçişleri Bakanlığı; Van, Diyarbakır, Mardin Belediye Başkanlarını görevden alması sebebiyle tüm Türkiye’de yürüyüşleri iptal etti ve yasakladı.

 

Aydın’da halkın bir bölümü de Aydın Valisine ateş püskürüyor, bu yasak kararı için.

 

 

  VAN GEVAŞLI CÜNEYT GÖRENTAŞ KARDEŞİMLE GÖRÜŞMEM,

 Cüneyt benim 68 kuşağı kardeşimdir ve ÜLKÜCÜ’dür. O yıllarda Kürt-Türk ayırımı yoktu benim de can kardeşim olduğu için biz kan kardeşi olduk.

  Kendisi büyük düşünür ABDUL GEYLANİ soyundan gelir, Kürt’tür.

“Cüneyt niye görevden alındı Belediye Başkanı” dediğimde “Hiçbir sebebi yok İç İşleri Bakanı mesele çıkarmak istiyor. Kürt halkını huzursuz ederek Türkiye gündemini yapılan zamları ve Atatürk ün yaptığı Kurtuluş harbini gölgelemek istiyorlar” demez mi.?

   Diyarbakır’da da arkadaşlarım var onlarla görüşüyorum onlar da benzer ifadeler kullanıyorlar.

  

BELEDİYE BAŞKANLARINI GÖREVDEN ALMAK

İşte burada benim ve halkımızın büyük çoğunluğunun itirazı var.

 

 Bu belediye başkanları DEMOKRASİ nimetlerinden faydalanarak ADLİ SİCİL ARAŞTIRMALARI yapılarak halkın büyük çoğunluğunun REYLERİ İLE SEÇİLMİŞ o makama gelmişlerdir.

  Haklarında hiçbir mahkeme kararı yok iken kesinleşmiş mahkeme kararı yok iken bu insanları neden görevden alıyorsunuz?

   İç İşleri Bakanı, “Efendim Terör örgütüne yardım ediyorlar” diyor. O zaman mahkemeler ile yargıla suç oluştuktan sonra görevden al, ama “Yok efendim ben öyle gördüm.”

 

  Sayın AK PARTİ İktidarı şunu görmeli yarın aynı oyun onlar için oynanırsa ne yapacaklar?

 

AYNI OYUN SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İÇİN OYNANDI,

 Hem de o kadar ONURSUZCA oynandı ki Sayın Erkan Karaaslan F tipi Cezaevine girilerek türlü vaatler verilerek Sayın Özlem Çerçioğlunu suçlarsan diye başlayan vaatlerde bulunulmuş.

 Erkan Karaaslan’ın suçlaması ile Sayın Özlem Çerçioğlu’nun görevden alınması ahlaksızlığı kumpası kurulmuştur.

 

Yetmiyormuş gibi,

 

Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz son günlerde Van, Diyarbakır, Mardin belediye başkanlarını örnek göstererek, “SN. ÖZLEM ÇERÇİOÜĞLU hakkında da davalar var onu da görevden alın” diyerek çalışma yapmaktadır.

   O Zaman Metin Yavuz’a şunu soruyorum senin kardeşin ve akrabaların FETÖ’den yargılanıyor. Seni de görevden mi almak lazım diyesim geliyor.

 

ÇİNE’YE CEZAEVİ YAPILIYOR BU ÇİNELİLERE YAPILAN EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR

“Çine’ye hapishane yapılıyor haberini okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. 250 dekar mera alanı kaldırılıp CEZAEVİ YAPMAK üzere değiştiriliyor, Çine gibi yere 4 bin 500 kişilik cezaevi yapılıyor.

Buna ön ayak olan da Aydın AK PARTİ Milletvekili Çineli Sayın Mustafa Savaş. Kendisini aradım müspet menfi bana dönmedi.

AK PARTİ İKTİDARINDA Çinelilere Hakaret edercesine 4 bin 500 kişilik 250 hektar alana tahsisi yapılarak cezaevi yapılacak inanın çok yazık.

cine-cezaevi.jpg

Yapılacak cezaevi alanı Çine’nin mahallelerinin içindedir.

CHP Çine ilçe Başkanı ve Çineliler aşağıdaki ifadeyi kullanıyorlar:

“Çine’nin girişinde, karayolu kenarında ve yaşam alanlarının içinde bu cezaevini yapmak ilçemiz halkını cezalandırmaktan başka bir şey değildir. Çine’de cezaevi yapacak başka alan mı kalmadı? Halkımıza bu konuda neden bilgi verilmedi? Halkımızın görüşü neden alınmadı? Cezaevinin büyüklüğü, kapasitesi nedir? Cezaevinin varlığı Çine’nin sosyolojik yapısını nasıl değiştirecektir? AKP’nin Çineli milletvekili sayın Mustafa Savaş, sakın ola ki bu cezaevini Çine’nin ekonomisine olumlu yansıyacak bir yatırım ve Çineli gençlere istihdam kapısı olacak diye propaganda malzemesi yapmaya kalkmasın. Turizm yolu üzerinde ve ürettiği tarımsal ürünlerle tedarikçi ilçe olması için fabrikalar yapılması gerekirken, Çine’mize Cezaevi yapılması memleketimize atılan büyük bir kazıktır ve kolay düzelir bir maraz değildir. Sessiz sedasız yürütülen Cezaevi yeri yanlışından çok acil olarak dönülmesi gerekmektedir. Ya da trilyonlarca liraya yapılacak cezaevi parasını ilçemiz tarımının gelişmesine yarayacak yatırımlara harcamalarını bekliyoruz."

AK Parti iktidarının ileri gelenleri ile yaptığım konuşmalarda, bu cezaevi Bozdoğan’a yapılacaktı ancak AK PARTİ Milletvekili Sayın Mustafa Savaş cezaevinin Bozdoğan yerine Çine’ye yapılması hususunda bastırmıştır dediler.

 

 

ZAMLAR VE PAMUK ÜRETİCİSİ AGLIYOR

Koçarlı’ya gittim pamuk üreticileri ile konuştum isimlerini vermiyorum. Çünkü “aman ağabey yazma” dediler. Bu ülkede inanılmaz bir korku tüneli oluştu. Biz basın mensupları kelle koltukta yazıyoruz.

Şu an pamuk üreticisinin primleri ne olacak belli değil, 2019 desteği ise belli değil. Üretilen DEKAR Başına üretim ne olursa olsun 500 kilo prim ödenecek.

 

 Ancak mazot, gübre su fiyatları ise zam üstüne zam yiyor. Enerji maliyeti ise geçen seneye göre %100 zam yiyor perişanız diyorlar.

 

 Çiftçiye gerekli destek sağlanmaz ise maliyetini çıkaramadığı pamuk üretiminden vaz geçecek.

 

  KOÇARLILI PAMUK ÜRETİCİLERİ “SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU BİZİM PAMUĞUMUZU ALIR MI BİZE DESTEK OLUR MU?” diyorlar.

 Benden söylemesi.

 

NAZİLLİ KAYMAKAMI GİDER AYAK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KUVVET ERİM’E NELER SÖYLEDİ?

Nazilli Kaymakamı görev süresi henüz dolmadan, Mersin’e Vali yardımcısı olarak atanan Sayın İbrahim Küçük bakın ne diyor:

nazilli-kaymakami.jpg 

 Kendisi için verilen veda kokteylinde yaptığı sert açıklamaların satır aralarında Ak Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve İlçe Başkanı Mustafa Abak’ı işaret ederek erken atanmasında parmakları olduğu yönünde mesajlar veren Kaymakam İbrahim Küçük, Erim ve Abak için “Karikatür ve orkestra arkadaşları” lakabını kullanarak "Onlar hariç herkese selam ve sevgilerimi sunuyorum" bu ifadeleri www.aydinpost.com dan virgülüne dokunmadan yazıyorum Bu Konuşma üzerine AK Parti Milletvekili Kuvvet Erim Kaymakamı mahkemeye vereceğini ifade ederk bu RANT KAVGASININ tarafı olduğunu resmen ifade etmiştir.

   AK PARTİNİN BU EMLAKÇI milletvekili ne zaman bu RANT işlerinden vazgeçecek anlaşılır gibi değil.

   Bu Kaymakamı kutluyorum.

Kuvvet Erim, pişkin pişkin Kaymakamı mahkemeye vereceğini ifade ediyor yazıklar olsun.

 

  ZAMLAR SEBEBİYLE BU KIŞ ÇOK ZOR GEÇECEK!

Aydın AK Parti Milletvekilleri ve tüm AK PARTİ İktidarına sesleniyorum,

İnsaf edin bu halka acıyın. Sayın Özlem Çerçioğlu’nun su fiyatı pahalı diye yeri göğü inlettiniz ancak son zamanlarda yapılan zamlar karşısında sus pus oldunuz.

  Bu halka reva gördüğünüz, bu zamlar ile bu halk nasıl kışı geçirecek?

 

Son doğal gaza 25 günde %32 zammı AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ AÇIKLASINLAR. Niye susuyorlar?

.

Elektriğe %15 zam, mazota 27 krş zam, iğneden ipliğe her şeye zam geliyor.

 

Ama Köylünün ürettiği hiçbir ürüne zam olmadığı gibi HALK YERLERDE SÜRÜNÜYOR.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE! Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!