BURSA'da bir gazinoda konsomatris olarak çalışan 33 yaşındaki F.A.'nın, kendisi hakkında dedikodu yaptığı iddiasıyla parkta bıçakladığı garson 36 yaşındaki Selçuk Koç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Savcılık tarafından her gün polis merkezine imza vermesi koşulu ile serbest bırakılan F.A., Koç'un ölümünden sonra gözaltına alındı.

Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Çarşamba Mahallesi'nde pazar günü saat 22.30'da meydana gelen olayda F.A., konsomatris olarak çalıştığı gazinoda garsonluk yapan ve kendisine karşı ilgisi olduğunu bildiği Selçuk Koç'un, çevresindekilere, "Ben F. ile cinsel ilişkiye girdim. Zaman zaman birlikte oluyoruz" diye konuştuğunu duydu. Olay akşamı cep telefonu ile kendisini arayan Selçuk Koç'u parka çağıran genç kadın, burada çıkan tartışmada Koç'u çantasından çıkardığı ekmek bıçağı ile karnından yaraladı. Olay sonrası eve gidip 5 yaşındaki oğlunu alarak kaçmak isteyen F.A., polis tarafından yakalandı. Çocuğu ile emniyet müdürülğüne getirilen F.A., dün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece denetimli serbestlik yasasından yararlandırılarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YARALI ÖLÜNCE GÖZALTINA ALINDI

F.A.'nın bıçakladığı Selçuk Koç tedavi gördüğü devlet hastanesinde gece saat 01.00 sıralarında yaşamını yitirdi. Koç'un ölümünden sonra F.A. bu kez 'Adam öldürmek' suçundan gözaltına alındı. F.A.'nın bugün adliyeye çıkartılması bekleniyor.

DHA