Süper Lig"in başından bu yana bir türlü istediği sonuçları alamayan, Avrupa arenasına da erken veda eden Trabzonspor"da yükselişe geçme adına tüm umutlar Galatasaray maçına bağlandı.

3 günlük iznin ardından maç hazırlıklarına yeniden başlayan Bordo-Mavili oyuncular, patlamak yapmak için Galatasaray sınavını beklemeye koyuldu.

İdman programı taktiğe göre
Milli Takım arasında Belçikalı teknik direktör Hugo Broos da boş durmadı. İzne çıkmadan önce, Galatasaray"ın maç cd"lerini yanına alan Belçikalı çalıştırıcı, güçlü rakibi karşısında nasıl bir sistemle oynayacağını da belirledi. Kafasında kurduğu taktiği ekibiyle paylaşacak olan Broos"un, bugünden itibaren idman programını da buna göre uygulayacağı bildirildi.
Deneyimli kadroyla çıkacak
Trabzonspor için bu kadar önemli olan Galatasaray maçı öncesinde en merak edilen konu ise, Broos"un ilk 11"de kimleri sahaya süreceği. Belçikalı teknik direktörün 4-4-2 sistemini bozmadan daha çok deneyimli bir kadroyla mücadele edeceği, ayrıca her mevkii de toparlıyıcı oyuncularını ilk 11"de kullanacağı öğrenildi./fanatik