18 yaşındaki berber klfası tesadüfen telefonda tanıştığı ve hiç yüzünü görmediği kız arkadaşının ağabeyleri tarafından öldürüldü...

Konya"nın Beyşehir ilçesinde kız kardeşlerinin arkadaşlık yaptığı genci öldüren üç ağabeye müebbet hapis cezası verildi. Hakan Yıldırım"ı (18) kaçırıp Beyşehir"e bağlı Avdancık köyünde öldüren ve cesedini yakan Hüseyin, Bekir ve İsmail Büyükboğa kardeşleri Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi, Türk Ceza Kanunu"nun 81. maddesi gereğince müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, cinayet sonrası mezarı kazdıkları gerekçesiyle Hikmet Celepoğlu, Hakkı Özmanav, Muhammet Alaboğa ve Veysel Çetin"i de suç delillerini gizledikleri için 1 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum etti.

OLAY-

Beyşehir"de 18 Aralık"ta kaybolan berber kalfası 18 yaşındaki Hakan Yıldırım"ın cesedi, 21 Aralık"ta Avdancık köyü koruluğunda bulunmuştu. Büyükboğa kardeşlerin, Hakan Yıldırım"ın kız kardeşlerinin telefonuna gönderdiği "seni seviyorum öptüm bir tanem yazılı" SMS üzerine Yıldırım"ı kaçırıp öldürdüğü ortaya çıkmıştı.