Sarı-Kırmızılı taraftarlar, ligde alınan kötü sonuçlara karşın gelecek sezonun kombinelerine büyük ilgi gösteriyor. Son sezonunu geçirerek tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almaya hazırlanan, rakipler için adeta bir "cehennem" olan Ali Sami Yen Stadı"nda yaşanan nice zaferlerin yüzü suyu hürmetine, satışa çıkartılan kombinelerin yüzde 60"lık bölümünün şimdiden tükendiği belirtildi. Galatasaray Kulübü"nün kasasına, 15 Nisan"da "Ali Sami Yen"e Veda Sezonu" sloganıyla satışa sunulan kombinelerden şu ana kadar 7,5 milyon TL girdiği ifade edildi.

"Futbol mabedi"ne saygı
Yönetim, başarısız bir sezon yaşanmasına karşın taraftarların gösterdiği bu ilgiden çok memnun. Ve buna bir teşekkür olarak, gelecek sezon başarılı olmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacağının mesajını veriyor.
Ankaragücü maçı Kayseri"de
Turkcell Süper Lig"in 31. haftasında oynanacak Galatasaray-Ankaragücü karşılaşması Kayseri"ye alındı. Futbol Federasyonu"ndan yapılan yazılı açıklamada, Fenerbahçe derbisindeki olaylardan dolayı Sarı-Kırmızılı ekibe verilen saha kapatma cezası nedeniyle, Galatasaray-Ankaragücü maçının yeni hizmete giren Kadir Has Stadı"nda oynanacağı belirtildi. Karşılaşmanın başlama saati ise 19.00.- fanatik