Genç kadından ret cevabını alan işsiz Davut Düldül, molotof kokteyl ile genç kadının evini yakmaya kalktı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Selçuklu İlçesi Akşemseddin Mahallesi Akkuyu Sokaktaki iki katlı müstakil bir evde meydana geldi. Davut Düldül, iddiaya göre, kamyon şoförü eşi evde olmadığı sırada komşusu S.P."nin yanına gitti. Davut Düldül, S.P."ye “Kapıyı aç. Çay içmeye geldim. Seninle birlikte olmak istiyorum” dedi.

Ret cevabını üzerine bu kez de genç kadını cep telefonu ile rahatsız etmeye başladı. O sırada S.P. ile aynı evde yaşayan ve eşi kamyon şoförü olan 40 yaşındaki eltisi Ş.P. uyandı. İki elti pencereden Davut Düldül"ü, gitmesi için uyardı. Uyarının ardından oradan uzaklaşan Davut Düldül, kısa bir süre sonra tekrar geldi. Düldül, elinde bulunan molotof kokteylini S.P."nin evinin mutfağına attı. Mutfakta bulunan eşyalar alev aldı. İUki kadın durumu itfaiyeye bildirdi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Olay yerinden kaçan Davut Düldül de kısa bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Suçlamaları kabul etmeyen Davut Düldül"ün cep telefonunda yapılan inceleme, S.P."yi aradığı tesbit edildi. Davut Düldül"ün yaklaşık bir ay öncede S.P."nin evinin kömürlüğünü aynı nedenlerle yaktığı da öne sürüldü. Olayın ardından 3 aylık kız bebeği bulunan S.P. ve 3 çocuk annesi eltisi Ş.P., polis merkezine giderek ifade verdi. Soruşturma sürüyor./milliyet