Yüzme kurslarının kurum ve kuruluşların özellikle kulüpler bazında açılması gerektiğine dikkat çeken Sökeli yüzme antrenörü Devrim Deviren, ailelerin özen göstermelerini istedi. Yüzme kurslarının diğer spor okullarından farklı olduğunu belirten Devrim Deviren, yüzme kurslarının Yüzme Federasyonu veya Genlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından belgelendirilmiş ehliyetli kişiler tarafından verilmesi gerektiğini söyledi.
Yüzmenin hassas bir spor dalı olduğunu belirten Söke Gençlik Spor Yüzme Şubesi sorumlusu yüzme antrenörü Devrim Deviren; “Aileler çocuklarını emanet ediyorlar. Mutlaka tüm kurslarda yüzme öğrenilir ancak çocuklar işin ehli kişilere emanet edilmeli” dedi. Deviren; yüzme kurslarının verileceği havuzların hijyen durumu, verilen eğitimin programlı olmasının da büyük öneminin olduğunu dile getirdi.
Söke Gençlik Spor olarak yıllardır kurs açtıklarını ve hem çocukların hem de velilerin memnuniyetlerini dile getirdiklerini belirten Antrenör Devrim Deviren; Söke Gençlik Spor olarak temmuz ayında yeni kurslara başlayacaklarını sözlerine ekledi.