Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık ile Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Vahit Aysan, Nazilli Belediyesinin düzenlediği Yüzme kursuna katılarak yüzmeyi öğrenen 180 öğrenciye kurs bitirme belgelerini verdiler. Bu yıl ikincisi düzenlenen Yüzme kurslarında yüzme öğrenmeye gelen öğrenci sayısı geçen yıla göre iki katı artarak 180 ulaştı. Nazilli Belediyespor’un uzman eğiticileri tarafından Sümer Parktaki Şehit Mehmet Akın Yüzme Havuzunda, uygun şart ve fiyatlarla yüzme kursuna katılan öğrencilere belgelerini vermek üzere havuza gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katılımcı öğrenciler tarafından büyük coşku ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

180 ÇOCUK YÜZMEYİ ÖĞRENDİ

Nazilli Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında düzenlenen 2012 yaz dönemi yüzme kurslarında 7-16 yaş arası 180 çocuk yüzmeyi öğrendi. Nazilli Belediyesi “Uzun Yaşamın Sırrı Sporda” sloganıyla yola çıktığı sosyal faaliyetlerinden, bu sene ikincisini düzenlediği yüzme kurslarını tamamladı. Belediye Başkanı Haluk ALICIK, çocuklarımızın fiziksel gelişimlerini sağlamak, onları obeziteden, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirebilmeleri için Nazilli’de sosyal, sportif aktivitelerin devam edeceğini belirtti. Alıcık, “Nazillili çocuklarımıza önümüzdeki dönemlerde sporun başka dallarında ve diğer sosyal aktivitelerde projeler üreterek hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu aktiviteler sayesinde çocuklarımız kendine güvenen, sosyalleşmiş Sağlıklı nesiller olarak geleceğimizin teminatı olacaklar” dedi.

TEK TEK SERTİFİKA VERDİLER

Başkan Haluk Alıcık, halkımıza Nazilli Belediyesi olarak sadece yüzme kursları ile değil, 3 yıldır devam etmekte olan bayanlar için sabah sporları ve futbol spor okulları ile hizmet verdiklerini sözlerine ekledi. Yaz dönemi boyunca kurslarda emeği geçen herkese, Nazilli Belediyespor kulübünün spor eğitmenleri Utku Duru, Hasan Aygün ve Erdem Özyeşil’e tebrik ederek teşekkürlerini sunan Alıcık Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Vahit Aysan ile birlikte kursa katılan tüm çocukların tek tek kursa katılım belgelerini verdi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png