TRT"deki "Zoraki Başkan" dizisinden tacize uğradığını iddia ederek olaylı bir şekilde ayrılan oyuncu Selen Görgüzel"in ünlü playboy Yılmaz Bektaş"ın eski eşi olduğu ortaya çıktı. “Orada Neler Oluyor” a konuşan Görgüzel evliliği sırasında yaşadığı ihanetleri şu sözlerle anlattı:

“Yılmaz sayesinde Türkiye"deki birçok ünlü manken, şarkıcı ve dizi oyuncusuyla akraba oldum. Çünkü eski eşimi, kızımın babası Yılmaz Bektaş"ı sürekli onlarla paylaşmak zorunda kaldım. Yılmaz bu ünlü şarkıcı ve mankenlerle birkaç günlük kaçamaklar yapar, onlara deli gibi para harcardı. Çapkınlıkları ortaya çıkınca da bana "Sen benim Hürrem Sultanımsın, onlar cariyeler. Sen koca bir denizsin, onlar kum taneleri. Otur keyfine bak. Kocan sonunda uslanacak"diyordu. Sonunda dayanamaz oldum, depresyona girdim ve boşandık.

Bu kadınların hepsini affettim. Ama biri hariç. Adını asla vermem. Eski bir fotomodel, şimdi oyunculuk yapıyor. Lolita havalarında bir sarışın. Bu kız çok arsızdı. Evime telefon açıp "Yılmaz"ın peşini bırak"diyordu. Yılmaz"ın çok parasını yedi. Masum yüzlü şeytan evliliğimin bitmesi için aylarca uğraştı. Bir öğrendim ki Yılmaz ona Akmerkez"den daire tutmuş. Yıkılmıştım, şimdi ise gülüyorum.”