Moda dünyasından film endüstrisine kadar birçok sektörün yıllardır tartıştığı soru, yine Bonus Card'ın oylamasında cevap buldu. Habertürk ekranlarının beğenilen yüzü Saba Tümer'in televizyoncu Acun Ilıcalı ile birlikte yer aldığı reklamdaki sorunun yanıtını arayan anket sonuçlandı. Saba Tümer'in 'Türk sarışını' diye yanıtladığı soruya Türk halkı; 'esmer' dedi. 200.000 kişinin SMS göndererek katıldığı anket sonuçlarına göre “Esmer” diyenler %59'ya ulaşırken “Sarışın”ı tercih edenler %41'de kaldı.

Acun Ilıcalı"nın her hafta farklı bir soruyu cep telefonundan mesajla gönderen 25 kişi, hayalleri süsleyen bir sürprizle, Türkiye"nin en sevilen yarışması Var Mısın Yok Musun"un son elemelerine doğrudan katılma şansı kazanıyor.
Kampanyada, geçtiğimiz haftalarda “Çocuk mu kariyer mi?” ve “Hagi mi Alex mi?” sorularına cevap arandı. Son hafta yaklaşık 250.000 kişinin SMS göndererek katıldığı “Hagi mi Alex mi” oylaması, Türkiye'de bugüne kadar yapılan en geniş katılımlı anket niteliği de taşıyor.

Kampanya kapsamında 23 - 30 Nisan tarihleri arasında yöneltilecek dördüncü soru ise “Köfte mi, Kebap mı?” olacak. Bonus Card'ın sorusunu ise ilk olarak Kadir Çöpdemir yanıtlayacak.

H2