Gaziantepspor deplasmanından üç puanla dönmenin mutluluğunu yaşayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli geçen haftaki iyi futbollarını dün akşamki maçın ikinci yarısında devam ettirdiklerini söyledi.
Trabzonspor maçındaki oyunun karşılığını puan olarak alamadıklarını dile getiren Denizli, “Gaziantepspor karşısında ilk yarıda etkili değildik. Belki de bu son zamanlarda gündeme gelen deplasman baskısı nedeniyle olmuştur. Fakat ilk golden sonra rahatladık. Gaziantep her takım için zor bir deplasman. Üç puanı üç golle almak sevindirici. Lig uzun bir maraton. Her hafta değişik tablolar sergilenebilir. İkinci yarıda oynadığımız gibi oynarsak bir problem yaşamayız” ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş iyi yolda"
Mustafa Denizli, Nobre-Bobo ikilisiyle ilgili bir soruya, “Nobre ile Bobo bazı pozisyonlar dışında iyiye yakındılar. Zaten iyi olduklarında hücum bölgesinde bir sorun yaşamayız. Hem Nobre hem de Bobo ile başlamak bizim oyun planımızı biraz zorluyor. Ama bunu biraz zorlayacağız” diye konuştu.
Geçen hafta kaybedilen iki puan sonrasında, Gaziantep"te kaybedilecek puanların hedeflerinde sapma yapacağına vurgu yapan Denizli, “Beşiktaş iyi yolda. Hocalar kahin değildir. Ama 26. haftaya gelindiğinde, takımımız yine şampiyonluğun önemli adayları arasında kendini gösterecektir” dedi.

MİLLİYET