ANTALYA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 10 aylık teknik takip ardından düzenlediği operasyonla yakalanan 1’i kadın 60 kişinin adının karıştığı çetenin akıl almaz işkencelerle çevreye dehşet saçtıkları ortaya çıktı. Yüzbaşı M.P.’nin elebaşılığını yaptığı çeteye yönelik operasyonun detayları da ortaya çıktı. Çete içerisinde kendisini ’Jitem Yüzbaşı’ olarak tanıtan S.A.’nın, borcundan dolayı kaçırdıkları bir iş adamına zorla oral seks yaptırdığı, bunu cep telefonu kamerasıyla görüntülediği ortaya çıktı. Toplam 35 ayrı suça karıştıkları belirlenen çete üyelerinin iş adamı M.M.’yi kaçırıp 11 gün alıkoyduktan sonra 650 bin dolarlık senet imzalattırıp 150 bin TL’sini gasp ettiği, yine borcu olan İ.A. adlı kişiyi beyzbol sopasıyla döverek işkence yaptıkları tespit edildi.

Seks alemleri

Ayrıca çete üyesi S.A.’nın kendisini ’Jitem Yüzbaşı’ olarak tanıtıp, ev araması yaptığı ve 2 cep telefonuna el koyduğu, beyzbol sopasıyla ablasının yanında bir genci döverek işkence yaptığı iddia edildi.

Bu arada çete elemanlarının içkili kadınlı alemler yaptığı da ortaya çıktı. Şüphelilerden Ö.K. ise, Finike’de 3-4 gün otelde kaldıklarını, bu süre içerisinde çetebaşı M.P.’nin kendilerine yemekli içkili eğlenceler ayarladığını belirterek, “Sonra M.P. ile birlikte 4 kişi, 4 gazinodan 4 kadın aldık. Ardından otellere giderek herkes ayrı ayrı odalarda cinsel ilişkiye girdi” dedi.

gazetevatan.com