Nazilli ilçesi İsabeyli beldesinde bulunan 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda bayram sevinci yaşandı. Yetiştirme yurdunu ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, protokol üyeleri ve iş adamları, bayram harçlığı vererek çocukları sevindirdi.
Bayramın ilk akşamı 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'na gelen AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Kaymakamı Orhan Mardinli, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, İsabeyli Belediye Başkanı B. Kuvvet Erim, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Kadir Ayhan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Burhanettin Ünüvar, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Oktay, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı A. Gültekin Kılınç,
belediye meclis üyeleri, işadamları ve daire müdürleri, yuvada barınan çocuklarla tek tek bayramlaşarak hepsine harçlık verdiler.
Çocuklarla uzun süre sohbet eden yetkililer, bayram nedeniyle de olsa çocuklarla birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Milletvekili Ertürk, sık sık çocukları ziyaret ettiğini belirterek, "Bu çocuklarımızın hepimizin sevgi ve şefkatine ihtiyacı var. Fırsat buldukça yanlarına geliyor ve uzun süre sohbet ediyoruz. Her birinin ayrı bir hikayesi olan bu çocuklarımızın geleceğe yönelik güzel fikirlerini dinledikçe çok mutlu oluyorum. Onlarla çocuklarımızdan ayrı tutmadan ilgileniyoruz. Çünkü
yarın buradan ayrıldıklarında hayatla tek başlarına mücadele edecekler. Bu nedenle en iyi şekilde eğiterek bu yuvadan uçurmalıyız. Onları topluma kazandırmak ve hayatlarında başarılı olmalarını sağlamak için çok gayret sarf etmeliyiz. Kurum müdürümüz ve diğer yöneticiler onlarla gerçekten çok iyi bir şekilde, birer anne-baba gibi eğitimlerinden sağlıklarına kadar en iyi şekilde ilgileniyorlar. Emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Çocuklarımızla birlikte her birinin ayrı ayrı bayramını kutluyorum"
dedi.
Protokol üyeleri, çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdiler.