Bu arada dün akşam saatlerinde transferin kesinleşmesinin ardından Trabzonspor'un kamp yaptığı otele giden Yusuf"un teknik direktör Ersun Yanal ve yöneticilerden özür dilediği, “Benim yapacak bir şeyim yok. İki kulüp anlaştı. Gitmek zorundayım“ dediği öğrenildi.

TRANSFER KOMİTESİ ACİL TOPLANDI

Yusuf"un Beşiktaş"a transfer olmasından sonra dün gece acil olarak toplanan Trabzonspor transfer komitesi, alternatif isimler üzerine yoğunlaştı. Futbol Komitesi Başkanı Özkan Sümer"in de Antalya"da bulunmasını fırsat bilen Ersun Yanal, yeni bir transfer listesi verdi. Orta sahanın soluna acil olarak transfer isteyen Yanal"ın gerçekleşemeyen Yusuf transferinden dolayı moralinin bozulduğu ancak mevcut kadroda da bu boşluğu doldurabileceklerini ilettiği bildirildi.

ADNAN VE ERGİN"İN KAFASI KARIŞTI

Trabzonspor"un Yusuf"a karşılık Bursaspor"a vermek istediği Ergin Keleş ve Adnan Güngör"ün kafası gerçekleşmeyen transferden sonra karıştı. Ersun Yanal tarafından düşünülmedikleri bir kadroda bulunmak istemeyen 2 futbolcunun kendilerine kulüp arayacağı, menajerlerini de bu doğrultuda yönlendirdiği belirtildi. Adnan"ın Hacettepe'yle büyük oranda anlaşma sağladığı, 2 kulüp arasındaki görüşme yapıldığı kaydedildi.