Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazası trafiği felç etti. Kazanın gece meydana gelmesi olası bir faciayı önlerken, kaza trafik polislerini bile şaşırttı. Önce kaldırıma çıkan koskoca TIR, bir bankanın levhasına çarptıktan sonra, karayolu üzerindeki yürüyen merdivenli üst geçidin girişine daldı. Tekrar bariyerleri kırarak karayoluna dönen sebze-meyve yüklü TIR ardından karayolunda devrildi. Kaza sebebiyle Aydın-İzmir yolu tamamen trafiğe kapandı.
Kaza gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli istikametinden İzmir istikametine giden Cuma Taşdemir(31) yönetimindeki 25 DP 814 plakalı sebze-meyve yüklü TIR, Aydın Yenidörtyol Kavşağı'na geldiğinde bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedince, yol kenarındaki bariyerleri kırıp kaldırıma çıktı. Yaklaşık 20-30 metre kaldırımda seyreden koskoca TIR, yol kenarındaki 7-8 katlı binanın zemin katında bulunan bir bankaya ait levhalara çarptıktan sonra, Adnan Menderes
yürüyen merdivenli üst geçide daldı. TIR daha sonra üst geçitten tekrar karayoluna inerek burada devrildi. Kaza nedeniyle yol tamamen trafiğe kapanırken, şok geçiren TIR sürücüsü Cuma Taşdemir kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

KARAYOLU DOMETES TARLASINA DÖNDÜ
Kazadan sonra devrilen TIR'dan dökülen domates, limon ve salatalık gibi çeşitli sebze-meyveler karayolunu adeta sebze meyve haline çevirdi. Bölgedeki kurtarıcılar TIR'ı kurtarmakta yetersiz kalınca daha büyük kurtarıcı arandı. Saatler süren çalışmaların ardından yol trafiğe açılabildi.
Bu arda kaza nedeniyle Aydın Otogarı'na hiçbir otobüs giriş-çıkış yapamadı. Aydın'ın en yoğun bölgesinde meydana gelen trafik kazasının gündüz saatlerinde meydana gelmemesi olası bir faciayı da önlemiş oldu. Kazada ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu.