Kerime Özen, son bir kez daha hastaneye gittiğinde ise büyük bir şok yaşadı. Genç hastanın annesi ise "Kızımız bunu ne zaman yuttu bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

Manisa’da yaşayan 17 yaşındaki Kerime Özen, uzun süre öksürük sorunu yaşadıktan sonra SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Hastanede yapılan tetkikler sonucu, hastanın akciğerinde bir raptiye olduğu anlaşıldı. Uzun süredir orada olduğu tahmin edilen paslanmış raptiye başarılı bir operasyonla çıkartıldı.

Manisa'nın Gördes ilçesinde yaşayan Kerime Özen, bir türlü geçmeyen öksürük şikâyetiyle SBÜ Dr. Suat Seren GöğüsHastalıkları ve Cerrahisi EAH’ne başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda Kerime Özen' nin akciğerinde bir yabancı cisim olduğu tespit edildi. Uzun süredir geçmeyen ve verilen ilaçlara yanıt vermeyen inatçı öksürüğün sebebini merak eden aile kızlarının raptiye yuttuğunu öğrenince şaşkınlık yaşadılar. Kızlarının raptiyeyi ne zaman yuttuğunu bilmeyen aile yapılan ameliyattan sonra şöyle konuştu “Kızımızın raptiyeyi ne zaman yuttuğunu bilmiyoruz. Doktorlar raptiyeyi gösterince şaşırdık. Meğer uzun süredir içinde bir raptiye ile yaşıyormuş. Çok uzun süredir öksürüyordu. Öksürüğü geçmeyince Gördes’den kalkıp buraya geldik. Çok şükür şu anda kızımız iyi. Ameliyatı yapan doktorlarımıza ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz.”dedi.