Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Merkezi'ni ilk kez ziyaret etmiş oldu. İki liderin görüşmesinde yeni anayasa çalışmalarının sonuçlandırılması benimsendi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, partisinin genel merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi başladı. Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı. Parti genel merkezine saat 10.00'da gelen Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Merkezi'ni ilk kez ziyaret etmiş oldu. Görüşme yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.  

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARINI SONUÇLANDIRILMASI BENİMSENDİ

Başbakan  Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmeleriyle ilgili detaylar ortaya çıktı.Başbakan Yıldırım ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun baş başa gerçekleştirdikleri ikili görüşmeye ilişkin Başbakanlık kaynaklarından şu bilgiler paylaşlıdı: 

"Sayın Başbakanımız ile CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşmede FETÖ/PDY soruşturması konusu ele alınmıştır. Sayın Başbakanımız da bu konuda titiz bir çalışma yürütüldüğünü, bu amaçla şikâyetlerin değerlendirilmesi için her ilde Valilikler bünyesinde kurullar oluşturulduğunu ifade etmiştir.

Görüşmede mini anayasa değişikliği konusundaki çalışmalar değerlendirilerek bir an önce uzlaşma ile bu çalışmaların sonuçlandırılması konusunda ortak görüş benimsenmiştir.Sayın Başbakanımız ülkemizin yürüttüğü terörle mücadele konularında ve Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı operasyonuyla ilgili olarak Sayın Kılıçdaroğlu'na bilgi vermiştir."