Hollywood'un ünlü isimlerinden Lindsay Lohan Kuveytli televizyon programı Siwar Shoaib'e konuştu.
 

Daha önce Müslüman olduğu yönünde haberlerle gündeme gelen Lohan, namaz kıldığını ve Ramazan'da 3 gün oruç tuttuğunu anlattı.
 

Kollarında Kur'an tutarken çekilmiş fotoğrafının internette yaygın olarak paylaşılması hakkında sorulan bir soruya cevap veren Lohan, amacının 'sadece bir kitap tutmak' olmadığını vurguladı: "Kur'an-ı Kerim benim için bir teselli, sahip olduğum güvenli bir şeydir."
 

ABD'li aktris, "Kuveytli arkadaşımla Ramazan ayında 3 gün oruç tuttum. Zordu ama iyidi. Kendimi iyi hissettim." dedi.

Lohan, ABD'de insanların söz konusu fotoğraf nedeniyle kendisini yargılayıp 'kötü sözler söylemelediklerini' ifade ederken, bu durumdan üzüntü duyduğunu aktardı.
Programda soruları yanıtlayan Hollywood yıldızı, Kur'an-ı Kerim'den 15 sayfa okuduğunu ve bazı sureleri Arapça yazmaya çalıştığını da vurguladı.
Kutsal kitabı okuduğunda özel bir şey hissedip hissetmediğine dair bir soruyu yanıtlayan Lohan, "Huzurlu hissediyorum" cevabını verdi.

Program sonunda sunucu Şuaib Raşid'in "Teşekkürler Lindsay, yakın zamanda ahrette görüşürüz İnşallah" demesi üzerine Lohan'ın "Umarım çok da yakın zamanda olmaz" karşılığını vermesi stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.