Lise son sınıf öğrencisi T.A., iddiaya göre pazartesi günü aniden ortadan kayboldu. Genç kızın hayatından endişe eden ailesinin başvurusu üzerine çalışma başlatan polis, mobese kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede genç kızın, eğitim gördüğü okulun müdürü Osman Furkan Cengiz’in otomobiline bindiği saptandı. Genç kızın reşit olması nedeniyle polis ailenin ’Hayatından endişe ediyoruz’ başvurusunu, sadece ’Kayıp kişiler’ kapsamında değerlendirerek, başvuruyu tüm emniyet birimlerine bildirdi.
 
YURT DIŞINA MI KAÇTILAR?
 
Yapılan araştırmada, aynı okulda görev yapan kimya öğretmeni ile evli olan 1 kız çocuğu babası Osman Furkan Cengiz’in, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencisi T.A ile uzun süredir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Müdür Cengiz’in, öğrencisiyle kaçmadan önce de, babası ile birlikte sahibi olduğu özel lisenin yaklaşık 30 bin TL nakit parası ile 20 bin TL’lik müşteri çekini de yanında götürdüğü belirlendi. Kaçak aşıkların yurt dışına kaçmaları üzerinde de duruluyor.
 
’24 SAAT BERABERDİK’
 
Görev yaptığı okulda müdür olan eşinin, kendisinden 18 yaş küçük olan öğrencisi T.A ile kaçmasının şokunu yaşayan eşi ise şunları söyledi:
 
"Yaptığımız araştırmada birlikte kaçtıklarını belirledik. Ancak, 24 saat benimle birlikteydi. Birlikte okula gider, birlikte çıkardık. Şu anda büyük şok içindeyim. Boşanma davası açıp açmama konusunda ise henüz bir karar vermedim. Fazla da konuşmak istemiyorum."  Müdür- öğrenci aşk skandalı Anamur’da günün konusu olurken, genç kızın babası M.A., konu hakkında konuşmaktan kaçındı.