İzmir'in Balçova İlçesi’nde, beton elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü 20 yaşındaki Müge Çankaya yaşamını yitirirken, yanındaki, biri kadın iki arkadaşı da ağır yaralandı.

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ndeki bir seramik fabrikasında rötuş bölümünde çalışan Müge Çankaya, bugün saat 01.00 sıralarında, inciraltı’ndaki Levent Marina önünde, yönetimindeki 35 HD 939 plakalı Otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, savrularak refüjdeki beton elektrik direğine çarptı. Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Çankaya olay yerinde yaşamanı yitiririrken, yanındaki arkadaşları 24 yaşındaki Gökhan Gençtürk ile 31 yaşındaki Sevgi İnce ağır yaralandı. Gençtürk, Atatürk eğitim ve Araştırma Hastanesi, İnce ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Her iki yaralının da sağlıkdurumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. 
 
KADIN FUTBOL TAKIMINDA OYNADI
 
Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nden eğlenmek için İzmir’e gelen ve dönüş yolunda kaza yapan üç arkadaştan Çankaya’nın, otomobili bir ay önce ikinci el olarak satın aldığı öğrenildi. Hayatının baharında kazada yaşımını yitiren Çankaya’nın aynı zamanda sporcu olduğu bir süre Trabzonİdmanocağıspor kadın futbol takımında oynadığı belirtildi. Acı haber, Çankaya’nın Turgutlu’daki ailesi, iş arkadaşları ve spor camiasını yasa boğudu. 
 
Otomobil sürücüsünün alkolsüz olduğu belirlenirken, polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.