İstanbul Ataşehir’de kardeşi Ceylan’ı uykudan uyandırıp katleden katil zanlısı ağabey Erhan Timuroğlu’nun ikinci hedefi Bekir Teker’i, ölümden polisin kurtardığı ortaya çıktı. 

Habertürk'ün haberine göreTeker’in 1 Mart akşamı Ataşehir Polis Merkezi’nde verdiği ifade, özetle şöyle: “Erhan’ı 2004’ten beri tanırım. Son 3 yıldır samimi olduk. Ailesiyle de görüşüyordum. O gece arkadaşlarım arayıp Erhan Timuroğlu’nun kız kardeşi Ceylan’ı öldürdüğünü söyledi.

"EMNİYET BENİ ARADI"

Rahmetli Ceylan’ın benimle duygusal ilişkisinin olduğu iddiasından dolayı beni de öldüreceğini öğrendim. Erhan Timuroğlu beni olay gecesi saat 01.40’ta arayarak, ‘Çekmeköy’de görüşelim’ dedi. Otelde çekimlerim olduğunu söyleyerek, ‘İşim bitmek üzere ve birazdan çıkıyorum’ dedim. Sonra emniyet beni aradı. Erhan’ın evime geleceğini, güvenliğimin olmadığını söyleyerek ifade için en yakın polis merkezine gitmemi istediler.”

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Ataşehir Asayiş Büro ekiplerinin Erhan Timuroğlu’nu yakalamak için operasyonları sürüyor. Polis, yurtdışına kaçma ihtimaline karşı katil zanlısının fotoğraflarını otogar ve sınır kapılarına da gönderdi.