Saldırı, Anadolu Ajansı tarafından "Sinan Oğan'a protesto" başlığıyla servis edilince Sinan Oğan'ın bu habere tepkisi sert olmuş ve Twitter hesabı üzerinden "Adam olun, adam gibi habercilik yapın. Fiziki saldırı ne zamandan beri "protesto" olmuş. @anadoluajansi Yaptığınız haberciliğe tüküreyim!" mesajı paylaşmıştı.
AA tarihinde bugüne kadar hiç olmayan birşey olmuş ve AA'nın kurumsal Twitter hesabı üzerinden büyük tepki gören bir paylaşım yapılmıştı. AA'nın resmi Twitter hesabı üzerinden Sinan Oğan'a "Şimdi sinirlisiniz. Haberin linki burada, sakinleşince okursunuz. Anlamazsanız döner tekrar okursunuz" cevabı verilmişti. 

AA'nın bu cevabı sosyal medyada gündem olmuştu.
Tepkiler üzerine AA tepki çeken tweet'i kaldırdı. O tweet'i kaldırtan ismin Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş olduğu ortaya çıktı.

Sinan Oğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı "Sn. @NumanKurtulmus devletin resmî ajansının @anadoluajansi yaptığı bu terbiyesizliğe sessiz mi kalacaksınız?" paylaşımı üzerine devreye giren Numan Kurtulmuş'un talimatıyla o twitin kaldırıldığı yine Sinan Oğan'ın attığı tweet'ten anlaşıldı.
Ayrıca, Sinan Oğan kendisine saldıran kişinin serbest bırakılmasına tepki göstermiş, Twitter hesabından "Bu işin peşini bırakmayacağım. Bu saldırı Bekir Bozdağ’a yapılsa bu savcı saldırganı serbest bırakabilir miydi? Bu sorunun cevabını arıyorum" demişti. Oğan’ın bu sözlerine cevabı ise Adalet Bakanlığı Basın Müşaviri Bilal Çetin verdi.