30 yaşındaki santrforun Cim Bom'a transferiyle ilgili olarak ülkesi Yunanistan'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Ülkede yayım yapan Sport24 adlı internet sitesi, Sarı Kırmızılılar'ın yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu yazarken anlaşmanın detaylarını da yayımladı. Sitenin edindiği bilgilere göre Mitroglou kendisine yapılan yıllık 3,5 milyon euroluk teklife "Evet" dedi.

Galatasaray'ın 1,5 yıllığına kiralayacağı iddia edilen oyuncunun sözleşmesinde yıllık 500 bin euro'ya kadar çıkabilecek bir bonus maddesinin de bulunduğu öne sürüldü.Haberde bugün ya da yarın açıklanması beklenen transfer için artık herhangi bir engelin kalmadığı ifade edildi. Bu sezon Marsilya formasıyla 19 maçta boy gösteren Mitroglou, fileleri 3 kez sarsabildi. Yıldız ismin piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. Performansı nedeniyle çok eleştirilen Yunan forvetin Marsilya kulübüyle olan mevcut sözleşmesi ise 2021 yazında sona eriyor.

Beşiktaş'ın gözdesi Tottenham'da fazla forma şansı bulamayan Nkoudou. Siyah-Beyazlılar transferin son günlerinde 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunu renklerine katmaya çalışıyor. Fransız pasaportuna sahip Kamerunlu sol açığın Tottenham'da sadece 1 lig maçında forma şansı bulduğu ve kiralanmasına sıcak bakıldığı bildirildi. (Fanatik)