Ankaragücü karşılaşmasının devre arasında kendisine küfür eden Toraman"a tekme-tokat saldıran emektar Kaptan, Schuster"i de eliyle itti Yönetim İbrahim Üzülmez"in sözleşmesini feshetti

Olay..Olay..Olay! Ankaragücü ile oynanan maçın devre arasında İbrahim Üzülmez"in, İbrahim Toraman"a saldırıp yumruklaması sonucunda yönetim 11 yıllık emektar kaptanının sözleşmesini feshetti.. Olay şöyle gelişti: Ankaragücü Serdar Özkan ile öne geçtiğinde bu golün ortası İbrahim Üzülmez"in hatası ile yapıldı. Bu sırada Toraman ellerini havaya kaldırıp söylenmeye başlayınca, Üzülmez kendisine küfür ettiğini sanarak, Toraman"a “İçerde görüşürüz” diye bağırdı..

SCHUSTER"İ DE ELİYLE İTTİ

Üzülmez, soyunma odasına gitti ve Toraman içeri girer girmez de tekme-tokat saldırdı ve yumruk attı. Araya giren Schuster"i eliyle itip, ona da bağırdı. Dün akşam ise Başkan Demirören"in Kandilli"deki evinde 3 saatlik bir toplantı yapıldı. Schuster raporunda Üzülmez"in tokat attığını, Toraman"ın ise küfür etmediğini belirterek, Üzülmez"in gönderilmesini istedi. Yönetim de bu doğrultuda karar aldı. Kaptan"ın 400 bin euroluk alacağı ödenecek ve jübilesi yapılacak.

3 yıl önce de kavga etmişlerdi

Üzülmez ve Toraman 2008 yılında Avusturya kampında yine tekme-tokat kavga etmişlerdi. Toraman"ın kampta terlikle dolaşmasına kızan Üzülmez"in “Yemeğe terlikle gelinir mi? Ayakkabı giysene” çıkışına Toraman “Sana ne!” cevabını verince ikili kıyasıya şekilde kavga etmişti. Yönetim önce ikiliyi süresiz kadro dışı bırakmış ancak sonra affederek takıma geri almıştı.

star