Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış törenine Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Belediyesi Başkan Yardımcıları Cemalettin Küçükerol ve Şefika Çoban, Belediye Meclis Üyeleri Altan Güney, Semih Özmeriç, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.Açılışta Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na büyük ilgi gösteren çocuklar, Başkan Çerçioğlu ile fotoğraf çekilmek için birbiriyle yarıştı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kente bazen belediye başkanı bazen de anne olarak baktığını belirterek, “Çocuklarımız en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımız iyi bir eğitim alarak milletine hayırlı bireyler olarak yetişmeliler. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve iyi zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla bu merkezleri açıyoruz ” dedi.
Yaz aylarında Çocuk Kültür Merkezleri’nde faaliyetleri sürdüreceklerini belirten Çerçioğlu; “Yaz aylarında ve hafta sonlarında da çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunacağız. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızın her zaman yanındayız” dedi.
Açılışta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Atatürk ve Dünya Çocuklarının Kardeşliği” konulu resim yarışmasında dereceye giren İlköğretim 1. Kademe birincisi Dr. Reşit Galip Çocuk Kültür Merkezi’nden Mine Aydın, 1. Kademe ikincisi Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nden Asya Sultan Acar, 1. Kademe üçüncüsü Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nden Bengisu Kırt, 2. Kademe birincisi Ilıcabaşı Çocuk Kültür Merkezi’nden Bahar Gözlükaya, 2. Kademe ikincisi Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nden Çisem Karataş, 2. Kademe üçüncüsü Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nden Barış Taymin Bedirhan Atılgan’a başarı belgeleri ve ödülleri de verildi
Merkezin açılışını çocuklarla birlikte yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, daha sonra Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’ni gezdi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg