İlk yarı Kus ve Hasan Ali"nin golleriyle geriye düşen Timsah"ı, Volkan "Şen"lendiremedi. Büyükşehir 6-0"ın rövanşını alırken, 10 maç sonra yenilen Bursaspor yarışta büyük avantaj yitirdi.

GEREKİRSE yere çöp atacaksın, rakibine 6 tane atmayacaksın! Bursa bunu dün gece çok net öğrendi. İlk yarıdaki Bursa"da kazandıkları 6-0"lık maç, yediği "hurma" misali 3 puan olarak çıktı Timsahlar"dan.. Ayrı bir motive olmuş Abdullah Avcı ve öğrencileri.. "Tazı" gibi koşmalarının yanında, sinek gibi "ufak ufak" ısırdılar rakiplerini..

AMA topu Bursa oynadı, yalan söylemeye gerek yok. Fena sıkıştırıyorlar karşılarında kim olursa olsun. En iyi futbol onların ayaklarında dönüyor. Hele o ilk golü yedikleri andan sonrası.. Anlatılmaz yaşanır. 8"de kornerden gelen topa adı misali serbest kaldıktan sonra vuran "Kus" 1-0"a getirdi tabelayı. 14"te Sercan"ın solda rakibine basıp aldığı topu çizgiyle paralel taşıyıp içeriye "dokunmatik" pası, Turgay tarafından "hiç" edildi. %milyon goldü, aut oldu.

30"DA ise Hüseyin"in hatasıyla start alan ve Tevfik"in şutunun Ivankov"dan dönmesiyle "sürecini" yaşayan pozisyon, sekene Hasan Ali"nin vurmasıyla gol oldu: Ardından müthiş bir Timsah saldırısı oldu Belediye"ye. Buradan gol çıkıyordu ki, araya hakem Bünyamin Gezer girdi.. Turgay Bahadır"a yapılan hareket dünyanın her yerinde penaltıydı ama Gezer bir de Turgay"a sarı gösterdi. Kendisine de bir kırmızı çekse, o zaman toplardı pozisyonu.

BURSASPOR ikinci yarı da kafasını kumdan kaldırmadı İstanbul Belediye"nin aslında.. İnanılmaz bir baskı, inanılmaz bir futbol ama gol yok.. İstanbul"da 2-0"ı gördüğünde 3"ü hazırlayan bir ekip ya yeşil-beyazlılar, onun da özgüveniyle "Nasıl olsa atarız" dediler herhalde.. Ama pilav ve papaz misali işte. 79"da Volkan Şen"le bir gol buldu Bursaspor. Ali Tandoğan"la ceza sahası sağ köşesinde verkaça giren Volkan Şen, topu da üst direkten içeri zımba gibi sokmayı başardı.

DERBİ İYİCE ISINDI

84"TE bir penaltı pozisyonu daha var da, ilkini vermeyenden 2."yi beklemek abes kaçacağı için yazmayalım. Bünyamin Gezer geceye damga vurdu bariz.. Abdullah Avcı da iyi kapandı Allah"ı var.. En son 90"lı yılların başında görürdük böyle yaslananları..

ŞİMDİ yarın oynanacak derbinin altı iyice ateş aldı.. Tavşanlar, havucu gördü bir kere!

Tandoğan: Kimseyi sevindirmeyiz!

Bursaspor"un tecrübeli yıldızı Ali Tandoğan, İstanbul BŞB yenilgisinin ardından iddialı konuştu: “Biz iddialıyız. Sonuna kadar zorlayacağız. Bir şey kaybetmedik. Biran toparlanıp, önümüzdeki maçları alacağız. Kendimizden çok eminiz ve yıkılmayacağız. Açıkçası çok fazla kimseyi sevindirmeyeceğiz.”

Vatan