Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Hürriyet gazetesinin ortaklaşa organize ettiği "Hürriyet Hakkımızdır, Tren Özgürlüktür" projesi kapsamında 1 Temmuz"da Kars"tan yola çıkan Hürriyet Treninin Aydın"a ulaşması nedeniyle halk konseri düzenlendi. Sevilen Türkçe Rock Grubu Yüksel Sadakat"in sahne aldığı konsere Aydınlılar büyük ilgi gösterirken, sevilen şarkılarını seslendiren grup katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
TCDD ve Hürriyet Gazetesinin ortaklaşa organize ettiği 'Hürriyet Hakkımızdır, Tren Özgürlüktür' projesi kapsamında Hürriyet Treninin Aydın Tren Garında karşılanmasının ardından, proje kapsamında Atatürk Meydanı"nda halk konseri düzenledi. Daha önceki illerde farklı grup ve sanatçıların sahne aldığı konserlerde sevilen Türkçe Rock Grubu Yüksel Sadakat Aydın"da hayranlarıyla buluştu. Grupta yer alan sanatçıların söylediği şarkılar ile coşan Aydınlılar, zaman zaman grubun solistlerine eşlik etti. Atatürk Meydanını dolduran binlerce kişinin izlediği konserde, sevilen şarkılarını seslendiren grup katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Hava sıcaklığının fazla olması nedeniyle sokaklara çıkan genç yaşlı bir çok kişi Yüksek Sadakat"i izlemek için konser alanına akın ederken, bazı vatandaşlarda çimlerin üzerinde oturarak sahnedeki sanatçıları dinledi.
Karşılama töreninin ardından Atatürk Meydanına gelen Aydın Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, TCDD 3. Bölge Müdürü Sabahattin Eriş, Hürriyet Gazetesi Kurumsal İletişim Müdürü Evrim Sümer, Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Aydın Belediyesi Zabıta Müdürü Serdar Adanır ve Aydın Gar Müdürü Muharrem Bilici de bir süre vatandaşlarla birlikte konseri izleyenler arasında yer aldı. ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.