Belgrad Kalesi'nde, alkollü şekilde sahne alan İngiliz Şarkıcı Amy Winehouse, 90 dakikalık konserinde şarkıları bölük pörçük söyledi.
 
İki kez ayağı takılan şarkıcı, iki kez de sahneden ayrılmak zorunda kaldı.
 
Duruma sinirlenen Amy'nin hayranları, şarkıcıyı yuhalamaya başlayıp, ıslık çaldılar, bazı seyirciler ise konseri terk etti. Winehouse'a eşlik eden müzik grubunun üyeleri, seyircileri sakinleştirmeye çalıştı.
 
Amy Winehouse'u görmek için ülkenin güneyinden geldiğini belirten 35 yaşındaki öğretmen Bojan Petrovic, "Bu konseri görmek için haftalık maaşım olan 38 avroyu harcadım" şeklinde sitemde bulundu. Konseri izlemeye komşu ülkelerden de gelenler olduğu belirtildi.
 
İki hafta önce Londra'da alkol tedavisi gören Amy Winehouse'un içki içmesi yasaklanmıştı. Winehouse, daha önce Dubai konseri sırasında da sarhoş olduğu için yuhalanmıştı.
 
Winehouse'un Belgrad konseri, 2 hafta sürecek Avrupa turnesinin birinci ayağıydı.
 
Amy Winehouse, Pozitif tarafından düzenlenecek tek bir konser için yarın İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.
 
Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek yılın en ses getirecek konserinde Amy Winehouse, nefes kesecek bir performans için İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Biletleri hızla tükenen konserde gecenin açılışını, dünya müziğinin en başarılı gruplarından Oi Va Voi yapacak. Amy Winehouse konseri için son biletler Biletix üzerinden satışta.
 
Soul müziğin divası olarak kabul edilen, müziğinde R&B, caz ve funk öğelerine de yer vererek bu türleri tekrardan müzik dünyasına kazandıran eşsiz yetenek Amy Winehouse, son dönemde İngiltere’den çıkan Duffy ve Adele gibi müzisyenler için de en önemli ilham kaynaklarından biri oldu.