Sultanhisar İlçesi’nde düzenlenen Malgaç Baskını’nın 93. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenlere katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un birbirleri ile kucaklaşması objektiflere böyle yansıdı.

Mecliste ve seçim bölgeleri Aydın’da sürekli birbirlerini eleştiren samimi olarak pek görüntülenemeyen CHP’li Vekil Bülent Tezcan İle AK Partili Vekil Mehmet Erdem’in birbirleri ile sarılması “Yörük Ali Efe ve kızanları iktidarla muhalefeti kucaklaştırdı” yorumlarına neden oldu.

Sabah saatlerinde Sultanhisar’da 93 yıl önce Yörük Ali Efe ve kızanlarının başlattığı ve Yunan işgaline karşı direnişin ilk simgesi olan Malgaç Baskını dolayısıyla Sultanhisar’da bulunan Malgaç Baskını Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılınç, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz katıldı. Törende iktidar ile muhalefetin birbirlerine karşı olan sıcak yaklaşımları dikkat çekti.