Başrollerinde Robert De Niro ve Charles Grodin'in olduğu 1988 tarihli Geceyarısı Avı (Midnight Run) filminin devam projesi son olarak Kule Soygunu (Tower Heist)'nu yöneten Brett Ratner'e emanet edildi. Ödül avcısı olan eski bir polis ve zimmetine para geçirmekten aranan bir muhasebecinin hikâyesini anlatan orijinal yapımın bu yeni devam filminde başrolde tekrar De Niro ve 20 yıldır oyuncu filmlerde rol almayan Charles Grodin'i tekrar izleyeceğiz.
David O. Russell, Sony Pictures ve Atlas Entertainment stüdyoları ortaklığında çekilecek American Bullshit isimli bir projeye imza attı. Uluslararası (The International)'nın senaristi Eric Singer tarafından yazılan senaryo, geniş çaplı bir komplo teorisini aydınlatmak için FBI adına çalışmaya başlayan bir düzenbazın merkezinde yaşananlara odaklanacak. Şu sıralar The Silver Linings Playbook post-prodüksiyonuyla uğraşan yönetmenin American Bullshit'in çekimlerine zaman başlayacağı bilinmiyor.
Kötü Öğretmen (Bad Teacher)'inn yönetmeni Jake Kasdan, Sex Tape isimli yeni bir komediye başlıyor. Daha önce Nick Stoller'ın yöneteceği açıklanan fakat yönetmenin çekim takvimi nedeniyle ayrıldığı proje, aşk hayatlarını renklendirmek isteyen bir çiftin seks kasedi çekmesinden sonra yaşanan olayları anlatacak. Ertesi gün çekilen kasedin kaybolduğunu gören çift çılgın bir maceraya atılacaktır. Daha önce başrolde Jason Segel ve Reese Witherspoon'un olacağı söylense de son gelen haberler Witherspoon'un projeden ayrıldığı yönünde.