Macar sinemasında da çeşitli filmlerde çalışan ve yaklaşık 13 yıldır Türkiye Macaristan arasında gidip gelen Kenan Erbaş, oyuncu sevgilisi Merve Taslan ile gittiği Macaristan'da bulunuyordu. Beş gün önce şiddetli baş ağrısı şikayetiyle Budapeşte'nin en büyük hastanelerinden Szent İmre Korhaz Hastanesi'ne başvuran Erbaş'a hemen müdahale edildi. Çekilen tomografide genç yönetmenin beyninde ağır kanama teşhis edildi. Erbaş tomografi çekiminden kısa bir süre sonra da acil serviste bayıldı. Hemen yoğun bakım ünitesine kaldırılan Erbaş komaya girdi.

KUDRET SABANCI: "ÇOK ÜZGÜNÜZ"

HaberTürk'ün haberine ögre, yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak koma hali süren genç yönetmen salı gecesi hayatını kaybetti. Genç yaşına rağmen başarılı projelere imza atan Erbaş'ın ani rahatsızlığı ve ölüm haberi dizi setlerini de yasa boğdu. Birlikte çalıştığı ünlü yönetmenler Çağan Irmak, Kudret Sabancı, Serdar Akar Erbaş'tan gelecek iyi haberi boşuna bekledi. Ölüm haberiyle yıkılan yönetmen Kudret Sabancı: "Maalesef Kenan'ı kaybettik. Çok üzgünüz. Söyleyecek fazla bir şey yok" diyerek yaşadığı acıyı dile getirdi.

EBRU GÜNDEŞ ŞANSLIYDI

Kenan Erbaş'ın hayatını kaybetmesine neden olan ani rahatsızlığa Ebru Gündeş de yıllar önce yakalanmıştı. Gündeş yeni albümünün tanıtımı için düzenlediği basın toplantısında kameralar önünde beyin kanaması geçirmişti./yeni şafak