Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"un da bahse konu kongrelerde atılan imzaların sahte olduğu yönündeki iddialarla ilgili dosyayı onaylayıp Cumhuriyet Savcılığına göndermesinin ardından açıklama yapan kulübün eski başkanı Tansel Önder, yapılan kongrelerde 10 değil bir çok imzanın sahte olduğunu iddia etti.
Mahkeme sonucunu beklemeden yönetimin istifa etmesi gerektiğini savunan Önder, “ Aydın İl Dernekler Müdürlüğü"nün raporu ve Vali Coş"un yazısı doğrultusunda bu yönetimlerin göreve geldikleri günden itibaren yapmış olduğu bütün işlemler mercek altına alınmalıdır. Çünkü yaptıkları her şey, usule uygun seçilmedikleri için geçersizdir. Yaptıkları hiçbir işlemin de geçerliliği olmadığı için, Naci Yeşilyurt yönetiminin de Aydınspor kulübünden 1 Lira bile alacağı olamaz” ifadelerine yer verdi.
Vali Hüseyin Avni Coş"un Cumhuriyet Savcılığına gönderdiği yazı sonucunda kayyum atanması gerektiğini savunan Önder, “Atılan farklı imza sayısı 1 değil en az 50. Neredeyse genel kurul çoğunluğunun yarısı kadar. Yüce yargı yapılan işlemleri de göz önüne alarak ligler başlamadan ve 27 Ekimde görülecek davaya kadar kulüp yönetimini kayyum heyetine vermelidir” dedi.
KAAN BARTU YUVDAN UÇTU
İmza spekülasyonu ile çalkalanan Aydınspor"da kaptan da yuvadan uçtu. Yaşanan olumsuz gelişmelerle birlikte bir yandan transfer çalışmalarını sürdürmeye çalışan Aydınspor"da Kaan Bartu, Bursa"nın 3. Lig"deki temsilcilerinden Nilüfer Belediyespor"la anlaştı. Bursa Nilüfer Belediyespor"un menajeri Ömer Bedioğlu ile görüşen Aydınspor yönetimi kaptanın satışından 50 Bin TL alacağı öğrenildi.