Aralık ayına kadar süre isteyen Lucescu'ya hemen gel denilecek. Menajer Engin de hocalarının kesinlikle yabancı olacağını söyledi.

Ertuğrul Sağlam'ın istifa ettiğini resmen açıklamasının ardından Beşiktaş, teknik direktör arayışını hızlandırdı. Mircea Lucescu'nun aralık ayına kadar gelemeyeceğini belirtmesinin ardından yönetim kurulu dünkü toplantıda Rumen çalıştırıcının hemen takımın başına geçmesi yönünde baskı yapılması konusunda görüş birliğine vardı. Yönetim teknik direktör transferini tamamen başkan Yıldırım Demirören'e bırakırken, yönetim kurulu takımın başına Lucescu'nun geçmesi konusunda hemfikir oldu. Demirören, Lucescu'ya baskı yaparak biran önce takımın başına geçmesini isteyecek.

ENGİN: YABANCI OLACAK

Siyah-beyazlıların yerli teknik direktörler olarak Mustafa Denizli, Samet Aybaba ve Ziya Doğan'ın isimleri geçiyor. Diğer yandan yabancı teknik direktör adayları arasında Ronald Koeman, Frank Riijkaard, Gerard Houllier, Avram Grant ile birlikte Köln Teknik Direktörü Christoph Daum ve bir dönem F.Bahçe'yi de çalıştıran Holger Osieck'in isimleri geçiyor. Bu arada istifa ettiği ve başkan Yıldırım Demirören'in kabul etmediği öne sürülen menajer Sinan Engin, “Yıldırım Demirören ile geldim ve bugünden sonra sadece onlarla giderim. Ayrıca Beşiktaş'ın yeni hocası yabancı olacak” dedi.