Günlerdir ulaşılamayan Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt telefonlara cevap vermezken, 2. başkan Osman Yılmaz kendisi ile birlikte yönetimden 6 kişinin istifa ettiğini ve bu istifalarla birlikte yönetimin düşmesi gerektiğini söyledi. Aydınspor"un büyük zaferi olarak kabul edilen ve Fenrbahçe"yi 6-1 mağlup edişinin 18. yıldönümüne yaşanan bu olay Aydınspor taraftarlarını üzdü.
Bilindiği gibi Aydınspor Kulübünün eski başkanlarından Tansel Önder, son 3 genel kurulunun iptali istemiyle dava açmıştı. Açılan bu dava kapsamında devam eden soruşturma çerçevesinde Cumhuriyet Savcılığı"nın talimatıyla Aydın Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü tarafından kulübün 4 yıllık defterlerine el konuldu.
Olayın üzüntü verici olduğunu yaşananlar nedeniyle daha fazla dayanamayıp istifa ettiğini belirten Kulüp 2. Bakanı Osman Yılmaz “Aydınspor bu duruma düşecek takım değildi. 26 Ağustos 1991 yılında Fenerbahçe"yi 6-1 yenmiştik. Bu olayın 18. yıl dönümünde bu başarıları konuşmamız gerekirken Aydınspor"un amatör lige bile çıkamayacağını konuşuyoruz” dedi.
Bu arda Osman Yılmaz kendisi ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden Yakup Karaca, Mustafa Özlü, Aydın Şengül, Mustafa Ocakoğlu, Mehmet Gedizlioğlu ve Ahmet Tatar"ın da istifa ettiğini belirtti.