Yeni sezon kamp hazırlık döneminde birbirinden güçlü rakiplerle karşılaşan siyah-beyazlılarda gol sıkıntısı baş göstermeye başladı. F.Bahçe maçından önceki Porto karşılaşmasında da rakip fileleri havalandıramayan Beşiktaş forvetleri, "10 numara" eksikliği çekiyor.

YÖNETİM ARAYIŞTA

TAKIMIN bu handikapını kupa finalinde daha iyi gözlemleyen yönetim de bu konudan dolayı rahatsız. Yöneticiler takımın genel anlamda mücadele ve oyunundan memnun kalsalar da sonuca gidememelerinin sıkıntısını yaşıyorlar. Bu anlamda sakatlığından dolayı yeşil sahalara dönmesi en az 2 ayı bulacak olan Delgado"nun sözleşmesini biran önce dondurmak isteyen Beşiktaş"ta yönetim, “Bu bölgeye acil bir transfer yapmalıyız. Takımı ileriye taşıyacak ve oyunu her iki yönde oynayabilecek bir isimle görüşmelere başlayalım. Fink ve Ernst ofansif anlamda yetersiz kalıyor” düşüncesinde hemfikir oldular.

DENİZLİ TALİMAT VERDİ

EN az idareciler kadar teknik direktör Mustafa Denizli de bu bölgeye takviye yapılmasını savunuyor. İspanya"da oynanan Barış Kupası karşılaşmaları sonrası İstanbul"da yönetimle masaya oturan tecrübeli çalıştırıcı, “Ben size gerekli talimatı verdim. Delgado sorununu mutlak çözüp bir oyuncu almalıyız” dedi. Bunun üzerine Totthenhamlı Dos Santos"la yeniden dirsek temasına geçen Beşiktaş, bir yandan da Deco için nabız yoklamaya devam etse de Portekizli"nin menajeri Jozsef Szalma"dan gelen haberler transferi çıkmaza soktu.

"DECO"YU SATMAYACAKLAR"

DECO"NUN Chelsea"deki son durumu hakkında bir açıklama yapan İsrailli menajer, İngilizler"in bu futbolcuyu satmak istediklerini söylese de, Portekizli yıldızla görüşmeleri yürüten Murat Kuş, ““Chelsea, Pirlo"yu Milan kulübünden 20 milyon Euro ve 3 oyuncu karşılığında alırsa, Deco"yu elden çıkartacak” haberini yolladı.