Olay, saat 13.30 sıralarında Varsak Altıayak Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi 8152 Sokak'ta meydana geldi. 07 AHL 96 plakalı kamyonun sürücüsü Ahmet Akban, kamyonun kasasındaki küspe balyalarını boşaltmak için kendince bir yöntem buldu. Balyalara bağladığı ipin diğer ucunu yolun karşısındaki bir ağaca bağlayan Akban, aracı birkaç metre ileri hareket ettirerek balyanın araçtan düşmesini sağladı.

GERİLİ İP MOTOSİKLETLİ GENCİN BOYNUNA TAKILDI
Birkaç balyayı bu yöntemle araçtan indiren Akban, aynı şekilde yeni bir balyayı bağlayıp aracın direksiyonuna geçti. Bu sırada yoldan geçen motosikletin sürücüsü Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Edebiyat Öğretmenliği 2'nci sınıf öğrencisi Deniz Kılıç, gerili ipi fark etmedi. Boynundan ipe takılan ve motosikletin üzerinden fırlayıp yere çakılan Deniz Kılıç, olay yerinde yaşamını yitirdi. Haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kılıç'ın öldüğünü belirledi.

ÖĞRETMEN ANNE- BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Deniz Kılıç'ın emekli öğretmen annesi Nurten Kılıç ile halen öğretmenlik yapan babası Emin Kılıç, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Deniz Kılıç'ın cenazesi polis ve savcının incelemesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Kamyon sürücüsü Ahmet Akban ise polis tarafından gözaltına alındı.