Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bütenine göre, Anadolu Otoyolunun Çaydurt Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı Kesimi 18-22'nci kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Düzce Kavşağı mevkisinde enerji nakil hattı çalışmaları nedeniyle bugün otoyol çift yönlü olarak 15'er dakikalık periyotlar halinde trafiğe kapatılacak.

Zara-İmranlı yolunun 0-2 ile 18-28'nci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, 29-31 Ağustos ve 01 Eylül tarihleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Havran-Balıkesir yolunun 52'nci kilometresindeki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve 31 Ağustos tarihleri 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 75'nci kilometresinde bulunan Orhan Büyükalp Tüneli girişinde Baz İstasyonu montaj çalışmaları nedeniyle bugün ve 29 Ağustos tarihleri 04.00-05.00 saatleri arasında Kemer-Antalya istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.
Gazipaşa-Anamur yolunun 35-39'nci kilometreleri arasında (Radar mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 15.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Yakupabdal Kavşağı-Gölbaşı Kavşağı arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle belirtilen istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım Gölbaşı-Yakupabdal istikametinden kontrollü olarak sağlanıyor.

Gerede-Kızılcahamam yolunun 2-8'nci kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kızılcahamam-Gerede-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasında asfalt çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti ulaşıma kapatılarak çalışma mahalline göre uygun kavşakta trafik D-100 Yoluna yönlendirilecek, çalışma Pazar-Perşembe günleri arası 22.00-07.00, Cuma günü 24.00-07.00, Cumartesi günü 22.00-11.00 saatleri arasında yapılacak.

Dursunbey-Harmancık yolunun 0-17'nci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı olarak ulaşıma kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda, Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak, çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Söke-Milas yolunun 0-19'ncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11'nci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 16-19'ncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19'ncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18'nci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevkisi arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.