Olay, dün akşam Merkez Seyhan İlçesi'nin Onur Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir yıl önce evlenen Gamze Muratyönet, ziyaret ettiği ailesine alış veriş yapmak için yaya olarak semt pazarına doğru yola çıktı. Alış veriş yapan genç kadın eve dönerken arkasından gelen bir motosiklete yol vermek için kenara çekildi.

Bu sırada motosiklette bulunan kasklı şüpheliler, genç kadının boynundaki kolye ile kolyeye takılı nikah yüzüğünü çekip alarak olay yerinden kaçtı. Panik halinde yardım isteyen Gamze Muratyönet'in yanına gelin polis ekipleri verilen eşkal üzerine şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşadıklarını gözyaşları arasında anlatan Muratyönet, "Annemi ziyarete gelmiştim. Pazara gittim, dönerken arkamdan motor sesi geldi. Ben de, yol dar geçmeleri zor olur, düşüncesiyle kenara çekildim. Duvara yanaştığım sırada arkada oturan elini attı, ben de elle sarkıntılık yapacak sandım. İrkilip, geriye çekilmeye çalıştığım anda, boynumdaki kolyemi çekip aldı. Niyetlerinin kötü olduğunu bilseydim durmaz, onları yere sererdim" dedi.