Kartepe Küçük Sanayi Sitesi Yönetiminin iftarına konuk olan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, esnafın merakla beklediği D-100 karayoluna site önünden çıkışı sağlayacak yolun açılması yönünde ki çalışmanın yakında başlayacağı müjdesini verdi.
Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Kartepe Küçük Sanayi Sitesi Hizmet ve İşletme Kooperatifi'nin iftarında site yönetimi kooperatif üyeleri ile biraraya geldi. Üyelerin aileleri ile birlikte katıldığı iftara Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve ilçe yöneticileri de konuk oldu. Sanayi sitesi üyelerini kaynaştırmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla hep birlikte oruç açan davetlilere yemek sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.

Site başkanı Zeki Emengen, üyelerine katılımları için teşekkür etti. D-100 Karayoluna site önünden çıkışı sağlayacak güzergahın açılması yönündeki taleplerini hatırlatan Emengen, "Sayın vekilim, 2 yıl önce ki iftarda söz verdiğiniz yol sorununun çözümü konusunda projeleri çizdirmiştiniz. Halen bu sorunun icraatı olmadı. Çorba içirdik şimdi onun karşılığı bu yolu isteyeceğiz" dedi. Birlikte rahmet ve bereket olduğunu hatırlatan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Bu iftarı gerçekleştiren site yönetimini tebrik ederim. Bu iftarlarda bizleri yalnız bırakmayan vekillerimiz bizim sıkıntılarımızda her zaman yanımızda oldular hızır oldular" dedi. Alt ve üst yapısı ile şekillenen Kartepe'nin iyileşmesinde çok güzel hizmetler yaptıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kartepe, önümüzdeki süreçte Kocaeli'nin en güzel, en rahat, çevresi en mükemmel bir ilçesi olma yolunda" dedi.

Üretimin olduğu istihdamın olduğu bu sanayi sitesinde ki iftarda katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, "Şükrü Başkanın söylediği gibi çıtası her geçen gün büyüyen bir merkez haline gelen bu sitede bundan daha güzel bir mutluluk olmaz. Bizlerde daha çok üretmeniz için yerel yöneticilerimizle birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Burada emek veren hepinize Bereketli kazançlar diliyorum" dedi. Vekil Işık, site başkanın ifade ettiği yol konusunda müjdeyi verdiği konuşmasında, "Yakında yola başlıyoruz. Bugün sayın valimizle konuştuk, onunda selamları var. Önemli bir aksilik olmazsa önümüzdeki günlerde yolumuz başlayacak ve kısa sürede tamamlanacak. Bizde size verdiğimiz sözü tutmanın rahatlığı ile hareket edeceğiz" dedi.