O dünyanın en yakışıklı erkeklerinden, Hollywood'un en güçlü aktörlerinden biri. Yeryüzündeki en güzel kadınlardan biri onun sevgilisi. Birbirinden tatlı 6 çocuğun babası. Ama bütün bunlar bile Brad Pitt'in orta yaş krizine girmesini engelleyemedi. 18 Aralık'ta 45 yaşına giren Pitt, yaptığı son açıklamayla hayranlarını hem şaşırttı hem de duygulandırdı.

Curious Case Of Benjamin Button (Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi) adlı filmde yaşlı bir adam olarak kamera karşısına geçen Pitt hem bu filmin hem de doğum gününün etkisiyle geçen yıllar hakkında oturup düşünmeye başladığını söyledi.

Bu filmde oynamanın kendisi için çarpıcı bir deneyim olduğunu belirten Pitt "Bu film, yaşamın hiç durmadan çalışan saati ve akıp giden zaman hakkında düşünmeme sebep oldu. Şu anda gerçekten orta yaşlı mıyım... Geride ne kadar zamanım kaldı. 10 yıl mı, yoksa 5 yıl mı" diye konuştu.

Pitt, hem filmin hem de artık 45 yaşında olmanın kendisini yaşlı bir adam olarak hayatını sürdürmek hakkında derin düşüncelere sevk ettiğini sözlerine ekledi.