Önceki gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Gazanfer Özcan'ın sağlığının iyiye gittiği açıklandı. Dilber Hala ise yana yakıla Tahsin'in dönmesini bekliyor.

Bir süredir sağlığıyla ilgili sorun yaşayan Gazanfer Özcan, Avrupa Yakası'nın son bölümlerinde de yer alamamıştı. Televizyon Gazetesi'nin haberine göree; sevenlerinin ve yakınlarının endişeli bekleyişi sürerken doktorların yaptığı açıklama ise yüreklere su serpti. Gazanfer Özcan'ın kullandığı ilaçların vücut direncini düşürmesi sonucu sorun yaşadığı ancak hızla iyileştiği ve korkulacak bir durumun olmadığı açıklandı.


Rahatsızlığı nedeniyle dün akşamki yeni bölümde de olmayan Gazanfer Özcan'ın yokluğu, Tahsin Bey'in ani Antep ziyaretiyle çözülmüştü. Özellikle Dilber Hala'nın dilinden düşürmediği 'Tahsin Bey'in ne zaman geleceği, en az onun kadar izleyenlerin de merak konusu oldu.

Dilber Hala'nın Tahsin Bey için söylediği sözler, izleyenlerin de dileğini yansıtıyordu. Şöyle diyordu Dilber Hala; "Bizim orda bir laf vardır; Bir taş attım karaca, geldi değdi yamaca, ben nasıl sabrederim, senden ayrı olunca."

Bu arada 'Mahide' isimli esrarengiz bir karakterle diziye konuk oyuncu olarak katılan Fadik Sevin Atasoy'un başarılı performansı da göz doldurdu.

H2