Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu üyesi, ziraat mühendisi Kenan Vardar İncirliova’nın Gerenkova köyü sınırları içinde yer alan Gülcihan Villaları’ndaki 7 bin metrekarelik boş alanı yabani bir ot olarak bilinen ayrık otu ile yeşillendirdi. Uzun yıllardır devam eden kooperatifin tamamlanmasıyla birlikte çevre düzenlemesi işleri alan ve aynı zamanda kendisine burada oturan Aydınlı işadamı Kenan Vardar, büyük bir bütçe isteyen çevre düzenlemesinin kooperatif üyelerine ek bir külfet getirmemesi için arayışlara başladı.
Ziraatçı olduğu için kooperatiflerinin bahçesinde doğal olarak yetişen ayrık otu popülasyonunu artırarak hem doğal hem dayanıklı hem de maliyetsiz bir çevre düzenlemesi yapma düşüncesinden yola çıkan Vardar, çalışmalarında tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir başarıya imza attı. Aynı ortamda bulunduğu diğer bitkilere zarar verdiği için belediyeler ve tarım sektörü tarafından büyük bütçelerle yok edilen ayrık otundan hiç maliyeti olmayan ve üzerine basılan bilen yeşil alanlar oluşturan Vardar, doğal olarak yetişen yabani otlarla yeşillendirdiği evinin bahçesine “Çimlere gönül rahatlığıyla basabilirsiniz” yazısı asacak. 
Vardar, kültür bitkileri içinde yer almayan ayrık otunun doğal bir bitki türü olduğunu belirterek, “Ayrık otu zararlı bir bitki olduğu için tarladaki ününün kalitesini ve ürünlerin verimini düşürür. Bu nedenle üretecinin düşmanıdır. Belediyeler ve tarım sektörü bu otu kurutabilmek için büyük bütçelerle kimyasal mücadele yaparlar. Ancak çok dayanaklı bir bitki türü olduğu için bahçe yeşillendirilmesinde kullanılabilir. Ben de evimin bahçesinde biten ayrık otlarını sulayıp, bakımını yaparak bahçemi yeşillendirdim. Bahçe yeşillendirmesinde hazır çim kullansaydık hem pahalıya mal olacak hem de dayanıksız olacaktı. Bu şekilde çimlere bassak da çimler zarar görmüyor. Evimin bahçesine ‘Çimlere gönül rahatlığıyla basabilirsiniz’ yazılı tabela asacağım” diye konuştu.