Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Süper Lig'de önceki gün oynanan Kayserispor-Mersin İdmanyurdu maçında aile dramı yaşandı.
 
Sarı-Kırmızılılar'ın yedek kalecisi Gökhan Değirmenci, oynadığı maç sonrasında babası Ahmet Değirmenci'nin beyin kanaması geçirip vefat ettiğini öğrenmesi ile büyük bir yıkım yaşadı.
 
MAÇTAN önce tüm futbolcular telefonlarını görüşmeye kapattıkları için, ailesi haber veremedi. Gökhan Değirmenci, karşılaşmanın 42. dakikasında ise her şeyden habersiz Navarro'nun kırmızı kart görmesi ile kaleye geçti ve maç 2-2 bitti. 1 gol yiyen genç kaleci, maçtan sonra ısrarla çalan telefonuna ve mesajlarına baktı.
 
Bu sırada babası Ahmet Değirmenci'nin beyin kanaması geçirip vefat ettiği haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. Takım arkadaşları ve Teknik Direktör Şota, Gökhan'ı sakinleştirmeye çalıştı.
 
MAÇ SONU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
 
GÖKHAN, İstanbul aktarmalı uçakla İzmir'e gönderildi. Ahmet Değirmenci'nin hastaneye kaldırıldıktan kısa bir süre sonra yaşamını kaybettiği öğrenildi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde vefat eden Abdullah Değirmenci'nin cenazesi Osmangazi Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
 
akşam