Aydın'da bir eve girerek müzikçaları çalan 26 yaşındaki Osman Yakışıklı, evde oğlu ile birlikte oturan 35 yaşındaki F.E.'nin yanına yattı. Yatağında başkasının olduğunu fark eden F.E.'nin çığlık atmasıyla kaçan Yakışıklı, polis tarafından yakalandı.

Olay, Hasan Efendi Mahallesi Gençlik Caddesi'nde, F.E.'nin oğlu, 15 yaşındaki T.Y. ile oturduğu evde dün saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan ve 2 hafta önce cezaevinden çıkan O.Y, 1'inci katta bulunan F.E. adlı kadının evine balkon kapısından girdi. Evden bir müzikçalar çalan O.Y., daha sonra yatak odasında uyuyan F.E.'nin yanına yattı. Yanına oğlu T.Y.'nin uzandığını sanan F.E. gözlerini açtığında O.Y'yi görünce çığlık atarak yardım istedi. Paniğe kapılan Y. balkondan atlayıp kaçmak istedi ancak, ayağını burktu. F.E.'nin haber vermesiyle harekete geçen polis ekipleri, burkulan ayağını göstermek için Aydın Devlet Hastanesi'ne giden O. Y'yi, yakaladı. Şüphelinin kıyafetinin cebinde, evden aldığı müzikçalar da bulundu.

DIŞARIDA SIKILMIŞ

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan  O. Y, sevk edildiği mahkemede, daha önce kendisini tutuklayan hakimi görünce, "Sen zaten hep beni tutukluyorsun" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine  O. Y, hakkında mahkemenin huzurunu bozmak suçundan da işlem yapıldı. Tutuklanan Yakışıklı, adliye çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Zaten dışarıdan sıkılmıştım" dedi. (Cem ULUCAN)

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg